FORMIDDAG

Serveres fra 09.00 - 11.30 

(10.00 - 12.30 lørdag og søndag)


Friskbagt hvedebrød med svigermors

marmelade, øko ost og smør  
55,-


Øko græsk yoghurt med hjemmelavet granola, kompot, blåbær og akaciehonning 

55,-


Tilbehør 

Frisk øko frugt

Øko spejlæg med purløg

Smilende øko æg m. rugbrød

Okse-chorizopølse med urtemayo

Serranoskinke med pesto

Brasede øko kartofler m. urtemayo

Crossaint/pan au chokolat

 25,- stk.



EFTERMIDDAG

Serveres fra 11.30 - 16.30

(12.30 - 16.30 lørdag og søndag)


Hjemmelavet smørrebrød

1 stk. 85,- / 2 stk. 125,-


Øko kartoffel m. aïoli, syltede øko rødløg og øko jordskokkechips


Øko frikadelle m. øko rødkål, sød sennep og syltede agurker 


Pankopaneret øko aubergine m. humus, rød øko spidskål og syltede øko rødløg (vegansk)


Hønsesalat m. stegt bacon


Fiskefrikadelle m. tartarsauce og øko spidskål 


Dagens salat

Vegetarisk og fortrinsvis med økologiske råvarer

(kan serveres vegansk) 

95,-


Dagens suppe

Vegetarisk og fortrinsvis med økologiske råvarer

95,-

AFTEN

Serveres fra 17.00 - 21.00


Bevars 3-retters
Dagens salat anretning

Dagens ret

Dagens dessert

225,-


Bevar's brættet 
Udvalg af lækre pølser og primært danske øko oste

samt hjemmelavede delikatesser

170,-


Dagens ret

135,-


Dagens salat

Vegetarisk og fortrinsvis med økologiske råvarer

(kan serveres vegansk)

125,-


Dagens suppe

Vegetarisk og fortrinsvis med økologiske råvarer

125,-


Startere og sluttere:

Charcuterie

95,-

Osteanretning

95,-

Dagens dessert 

55,-


HELE DAGEN

Serveres fra 09.00 - 21.00


Dagens dessert

55,-


Cookie

25,-


Romkugle 

20,-


Nøddemix/Olivenmix

40,-