FORMIDDAG

Serveres fra 09.00 - 11.30 

(10.00 - 12.30 lørdag og søndag)


Friskbagt hvedebrød med svigermors

marmelade, øko ost og smør  
45,-


Øko yoghurt med hjemmelavet mysli og 
akaciehonning 

45,-


Tilbehør 

Frisk øko frugt

Øko spejlæg med purløg

Øko smilende æg m. rugbrød

Chorizopølse med urtemayo

Serranoskinke med pesto

Brasede kartofler m. urtemayo

Crossaint/pan au chokolat

 25,- stk.



EFTERMIDDAG

Serveres fra 11.30 - 16.30

(12.30 - 16.30 lørdag og søndag)


Hjemmelavet smørrebrød

1 stk. 75,- / 2 stk. 125,-


Øko kartoffel m. aïoli, syltede rødløg og jordskokkechips


Øko æggemad m. bagte øko tomater og urtemayo


Hønsesalat m. stegt bacon


Rørt varmrøget makrel m. sprøde øko radissser


Dagens salat

85,-


Dagens suppe

85,-

AFTEN

Serveres fra 17.00 - 21.00


Hovedretter


Bevars 3-retters:
Dagens salat anretning

Dagens ret

Dagens kage

225,-


Bevar's Brættet 
Udvalg af lækre pølser og primært danske øko oste samt hjemmelavede delikatesser

165,-


Dagens ret

125,-


Dagens salat

115,-


Dagens suppe

115,-


Startere og sluttere

Charcuterie

95,-

Osteanretning

95,-

Dagens Kage 

45,-


HELE DAGEN

Serveres fra 09.00 - 21.00


Dagens hjemmelavet kage

45,-


Nøddemix/Olivenmix

35,-


Hjemmelavet romkugle

20,-