FORMIDDAG

Serveres fra 09.00 - 11.30 

(10.00 - 12.30 lørdag og søndag)


Friskbagt hvedebrød med svigermors

marmelade, øko ost og smør  
45,-


Øko yoghurt med hjemmelavet mysli og 
akaciehonning 

45,-


Tilbehør 

Frisk øko frugt

Øko spejlæg med purløg

Øko smilende æg m. rugbrød

Chorizopølse med urtemayo

Serranoskinke med pesto

Brasede kartofler m. urtemayo

Crossaint/pan au chokolat

 25,- stk.



EFTERMIDDAG

Serveres fra 11.30 - 16.30

(12.30 - 16.30 lørdag og søndag)


Hjemmelavet smørrebrød

1 stk. 75,- / 2 stk. 125,-


Øko kartoffel m. aïoli, øko tomat, brødknas og karse


Øko æggemad m. bagte øko tomater og urtemayo


Hønsesalat m. stegt bacon


Rørt varmrøget makrel m. sprøde øko radissser


Dagens salat

85,-


Dagens suppe

85,-

AFTEN

Serveres fra 17.00 - 21.00


Hovedretter


Bevars 3-retters:
Dagens salat anretning

Dagens ret

Dagens kage

225,-


Bevar's Brættet 
Udvalg af lækre pølser og primært danske øko oste samt hjemmelavede delikatesser

165,-


Dagens ret

125,-


Dagens salat

115,-


Dagens suppe

105,-


Startere og sluttere

Charcuterie

95,-

Osteanretning

95,-

Dagens Kage 

45,-


HELE DAGEN

Serveres fra 09.00 - 21.00


Dagens hjemmelavet kage

45,-


Nøddemix/Olivenmix

35,-


Hjemmelavet romkugle

20,-