21:00 - 03:00

Forskellige Lyde Mute State 

Betterment Sound DubAddict


OKT

15


Kulturnat på Bevars. På denne aften vil Bevar’s vise sig fra hele fire forskellige sider. Den gode mad og den gode vin ændrer vi ikke på, men vi har inviteret fire forskellige kunstnere til at varetage og kuratere stemningen igennem aftenen.


Fra klokken 21.00 serverer Forskellige Lyde en lydlig anretning i form af ambiente lydlandskaber. Klokken 22 får Forskellige Lyde følgeskab af jazzguitarist og elektronisk musiker Mute State, der introducerer både beats og a touch of jazz. Herefter tager DubAddict og Betterment Sound over og serverer Old Roots og frisk Dub, på tidløse flasker.

Program: 21.00 Forskellige Lyde (live) - 22.00 Mute State (live) -  23.00 Betterment Sound (DJ) -  24.00 DubAddict (DJ)

Jazz kalender


Tors - 20:00

BEBOP BONFIRE

OKT

28

Bebop Bonfire spiller jazz fra Bebop musikkens sangbog, samt egne kompositioner.

Orkestrert er yderst sammenspillet og med åbenlys sans for formidling og improvisation tilpasser musikerne stemningen i rummet.
Lineup: Adrian Strømberg, Thomas Metcalf, Carsten Svanberg, Peter Williams og Carsten Lauridsen


Tor - 20:00

MAMI

OKT

21

Musik er et rum der deles af alle dem der lytter. Duoprojektet MAMI lægger vægt på at være til stede og lytte til hinanden. En dyrkelse af det der kan opstå mellem mennesker. Gnisten når man lader følelserne tale i et intimt rum, hvor det ikke handler om konkurrence, men om nærvær. Med et åbent forhold til genre og en søgen i det spontane, vil Mathias Paludan (tenorsaxofon) og Mikkel Wilstrup (trommer) finde det rum der både vil glæde og udfordre.