Hvad er Bevar’s?

Bevar's er en platform i København for idé-, projekt- og forretningsudvikling, bestående af interaktionen mellem to kerneelementer - Et fysisk forum (Bevar’s kaffe- øl og vinbar) og et online system (www.bevars.dk).

Bevars.dk er en online profildatabase, der opererer som en søgemaskine for en kompetencedatabase, investeringsplatform og jobnetværk.

Hvorfor skal jeg oprette en profil?

For at andre kan finde dine kompetence, dit projekt eller dine investeringsressourcer. Det er et non-profit projekt, som er aldeles gratis for alle brugere og således blot en ny chance for at udvide dine karrieremuligheder gennem et innovativt og kompetencestærkt netværk.

Hvor lang tid tager det at oprette en profil?

Det afhænger af dine ønsker og ambitioner. Vi kan importere alt data fra LinkedIn, så hvis du allerede fx har berettet om dine højskolekurser der, så behøver du ikke gøre det igen. Omvendt øges dine chancer for at blive opdaget af andre Bevar’s profiler, hvis du specificerer din/dine Bevar’s type/typer.

Hvad er en Bevar’s type?

I Bevar’s Online kan du være en eller flere såkaldte typer. De fire typer er:

Ressource

(En bred defineret kompetencedatabase – hvis du fx er revisor, grafiker, lyddesigner, tømrer, advokat, projektleder, arkitekt, økonom, osv.).

Iværksætter

(Hvis du har en god idé/projekt og har mod på at kaste dig ud i en forretningsopstart, eller allerede er selvstændig).

Investor

(Hvis du drømmer om at blive del af en succesfuld startup og ligger inde med lidt (eller mange) håndører.

Mentor

(Hvis du har erfaring, som du kan dele ud af).

Hvem kan bruge bevars.dk?

Systemet er primært målrettet de fire nedenstående målgrupper - kan du identificere dig med én af disse, så opret en profil og kom hurtigt igang og giv dig selv nye fremtidsmuligheder.

Projektudviklere og idé-indehavere (“Iværksættere”):

Har du en god idé eller planer om at starte et nyt projekt, eller er du allerede selvstændig og søger du:

1) Personer med et sæt specifikke kompetencer eller arbejdskraft, hvor aflønning kan aftales på flere forskellige niveauer

2) Private investorer – et personligt og interessefælles alternativ til banker og VC, eller

3) Mentorer – gode folk, der besidder erfaringen og viljen til at guide dig videre.

Folk med konkrete kompetencer (“Ressource”):

Har du et sæt kompetencer (bred database), som du gerne vil stille til rådighed, for at blive kontaktet af entreprenører og projektudviklere, som netop kunne søge en som dig? Og hvor finansielle incitamenter kan være mangfoldige (løn, andele i firma, non-profit). Eksempler på meget efterspurgte kompetencer er grafikere, revisorer, programmører eller interaktionsdesignere.

Investorer

Kunne du tænke dig at blive tilkoblet en konstant udviklende projektudviklingsplatform, hvor du selv kan søge mellem de nyeste projekter fra en kompetencestærk (universitetsdrevet) og erhvervspraktisk (entreprenørnetværk) database. Her vil du typisk kunne finde investeringsmuligheder relativt tidligt i processen, og hvor selv mindre investeringer kan få en stor effekt.

Mentor

Har du erfaring som selvstændig med opstart af virksomheder med større erhvervsansvar, eller besidder du blot lysten til at tage en kop kaffe og sparre dine kompetencerne med kommende entreprenører? Og se hvad det potentielt kunne føre med sig.

Skal jeg bo i København for at benytte systemet?

Nej, naturligvis ikke. Du er velkommen til at være med fra præcis der i verden, hvor du befinder dig. København vil dog typisk være udgangspunktet for de fleste andre projektdeltagere.

Bevar’s café i Ravnsborggade stiller både mødelokale, god kaffe og hyggelig stemning til rådighed for at aktører lynhurtigt kan tage et personligt møde og få be- eller afkræftet et eventuelt samarbejde.

Hvem står bag?

Bag Bevar's cafe og online system står en mindre gruppe ildsjæle, hvoraf alle arbejder aldeles non-profit på projektet - fordi vi brænder for at forbedre mulighederne og infrastrukturen for iværksætteri i København.