Menu

MENU KORT

På Bevar's er maden hjemmelavet, og der kæles for alle detaljer

FORMIDDAG

Serveres fra 09.15 - 12.00

Friskbagt hvedebrød med svigermors

marmelade, øko ost og smør (+ øko æg 15,-)
45,-


Øko yoghurt med hjemmelavet mysli, 
akaciehonning og frisk frugt

45,-


Friskbagt hvede- og rugbrød med smør, øko ost, hummus og øko æg

65,-


Formiddagstallerken (til kl. 13.00 i weekender)

Øko yoghurt, hjemmelavet müsli, frisk frugt, smør, øko ost, marmelade, hummus, øko æg, ovnstegte øko kartofler, chilimayo, chorizopøle samt friskbagt hvede- og rugbrød

115,-



Hjemmebagte croissainter

22,-

EFTERMIDDAG

Serveres fra 11.30 - 16.30


Hjemmelavet smørrebrød

1 stk. 65,- / 2 stk. 115,-


Øko kartoffel m. aîolo, jordskokkechips, syltede rødløg og friske urter


Øko æggemad m. friske urter, bagte tomater og urtemayo


Paneret rødspætte, tatarsauce, citron og dild


Hønsesalat m. friske asparges, æbler, champignon og bacon


Dagens salat

85,-


Dagens suppe

85,-

AFTEN

Serveres fra 17.00 - 21.00


Bevars 3-retters
Dagens ret
m. salatanretning og
hjemmelavet romkugle med lidt surt og sødt

195,-


Dagens ret

125,-


Dagens suppe

95,-


Dagens salat

95,-


Bevar's Brættet 
Udvalg af lækre pølser og primært danske øko oste, hjemmelavede delikatesser, tilbehør såsom pesto, aïoli, lidt sødt, lidt sprødt samt friskbagt hvede- og rugbrød

145,-

HELE DAGEN

Serveres fra 09.15 - 21.00


Dagens hjemmelavet kage

45,-


Nøddemix/Olivenmix

35,-


Hjemmelavet romkugle

1 for 20,- / 2 for 35,-



ÅBNINGSTIDER

Mandag   09.00 - 23.00

Tirsdag    09.00 - 24.00
Onsdag   09.00 - 24.00
Torsdag   09.00 - 02.00
Fredag    09.00 - 03.00
Lørdag    09.00 - 03.00
Søndag   10.00 - 22.00

(udvidet åbningstid (02.00)
på dage før helligdage)